Home:

Hartelijk welkom op de website van het ochtendprogramma Jacobs in de ochtend.

Inmiddels hebben wij het 50e station mogen verwelkomen die Jacobs in de ochtend in de programmering heeft opgenomen, onze dank gaat dan ook uit naar al de radio stations  in binnen en buitenland die gekozen hebben voor dit ochtendprogramma Jacobs in de ochtend.

Vriendelijke groet, Tom Jacobs

Tom Jacobs, geboren en getogen in Haarlem de hoofdstad van Noord-Holland. Op 7 mei 1965 zag Tom het levenslicht, en het bijzondere is dat hij al op zijn derde jaar zijn eerste koffer grammofoon kreeg, dit zou wel over gaan volgens zijn vader en moeder, NIET dus.

Sterker nog, het werd erger en erger, had Tom toen al het ongeneselijke radio virus? Achteraf gezien bleek de besmetting toen al aanwezig te zijn.

Tom heeft veel gedaan in zijn leven maar de radio ging als een rode draad door zijn leven, en nog steeds.

Wat Div radiostations zeggen over Jacobs in de ochtend:

Radio President:

Beste Tom je maakt een geweldige radioshow elke dag weer, naast al die schreeuwende programma’s die overal te horen zijn ben ik blij dat radio President heeft gekozen voor de rust die jij meebrengt in de ochtend .

Je muziekkeuze en informatie die je daarbij geeft is voortreffelijk en brengt ook op de donkere dagen een verlichting en moment van plezier op de radio . Soms hoor ik je praten over je eigen emoties bij bepaalde onderwerpen of platen en zo hoort het te zijn je geeft je luisteraar het gevoel dat hij of zij een op een met je is en dat is fantastisch. Ik hoop nog jaren van je te mogen genieten .

Vrolijke groet Johan vd Bergh

Joowfm:

Wij van Joowfm worden elk dag van de week wakker met de vrolijke en goed gemutste Tom Jacobs. Het is elke dag genieten met de grote T. Jacobs in de ochtend wij zijn Fan u toch ook.

Radio Flashback:

Jacobs in de ochtend op Radio Flashback. Nu ruim 2 weken is Tom Jacobs vanaf 9 tot 10 te horen met zijn muzikale programma “Jacobs in de ochtend”. Nieuws, het weer en goede muziek maken het tot een succesvol uur dat wat ons betreft wel een uur langer had mogen duren. Wij zijn blij dat Tom Jacobs Radio Flashback heeft toegelaten in zijn ochtend show en vinden het een zeer welkome aanvulling in onze programmering. Wij hopen nog heel lang iedereen te mogen laten genieten van “Jacobs in de ochtend”. 

4ever radio zegt:

Elke ochtend Tom op de radio met “Jacobs in de ochtend” heerlijk op het werk of thuis met een bakje koffie. Fijne show met heerlijke muziek en het fijne stemgeluid van Tom. Af en toe heeft Tom een thema week zoals een disco of een 80’s week en je kan je verzoekjes kwijt bij Tom.

Dutch NL English EN French FR German DE