Jacobs in de Ochtend:

Studio 036 Almere | Jacobs in de ochtend:

Studio 036 Almere is de naam van een studio in Almere waar radio producties gemaakt worden. De persoon achter dit alles is Tom Jacobs, radio maker in hart en nieren. Inmiddels ruim 34 jaar ervaring met het maken en ontwikkelen van div radioprogramma’s.

Op dit moment maakt hij een programma, een syndicated programma ( Jacobs in de ochtend. Inmiddels te beluisteren op een groot aantal radio stations in Nederland en daar buiten.

CLUB 106:

Een ander programma is weer in ontwikkeling, CLUB 106. Een heerlijk dance programma wat jaren geleden al gedraaid heeft op OSU Radio in Uitgeest, een programma wat Tom ook zelf heeft ontwikkelt. Hou de site in de gaten dan mis je niets over Club 106 en de heerlijk knallers van hits. Mogelijk tegen de tijd dat het programma gemaakt gaat worden zal het een naamsverandering ondergaan, aangezien er inmiddels heel veel CLUB 106 programma’s zijn, de nieuwe naam is er al  maar die houden we nog even stil.

Jacobs in de ochtend:

Jacobs in de ochtend, de lekkerste sound van de week… hoor je van maandag t/m vrijdag met de lekkerste hits uit de jaren 60 tot nu. Met het weer, nieuws en tips. De presentatie is vlot en zeker niet politiek correct. Tom de presentator van Jacobs in de ochtend zegt wat hij vind en vind wat hij zegt, zonder iemand bewust te beledigen want dat is zeker niet zijn stijl.

Tom kent de klappen van de zweep, ruim 32 jaar maakt hij nu radio programma’s hoewel hij met regelmaat bij leert. Ook is Tom bezig met nieuwe vormgeving voor Jacobs in de ochtend, Ingesproken door niemand minder dan Martin Stoker, bekend van vele reclames op radio en tv en natuurlijk RTL 7. Jacobs in de ochtend heeft dan twee stemmen, Martin en Anne.

Het geluid van deze stemmen maken mede de ochtendshow, dit te samen met de items en de heerlijke muziek die we dagelijks draaien.

Tot ziens Tom Jacobs

Beluister de DEMO:

Wat Div radiostations zeggen over Jacobs in de ochtend:

Radio President:

Beste Tom je maakt een geweldige radioshow elke dag weer, naast al die schreeuwende programma’s die overal te horen zijn ben ik blij dat radio President heeft gekozen voor de rust die jij meebrengt in de ochtend .

Je muziekkeuze en informatie die je daarbij geeft is voortreffelijk en brengt ook op de donkere dagen een verlichting en moment van plezier op de radio . Soms hoor ik je praten over je eigen emoties bij bepaalde onderwerpen of platen en zo hoort het te zijn je geeft je luisteraar het gevoel dat hij of zij een op een met je is en dat is fantastisch. Ik hoop nog jaren van je te mogen genieten .

Vrolijke groet Johan vd Bergh

4ever radio:

Elke Ochtend tijdens een lekker bakje koffie “Jacobs in de Ochtend “luisteren met heerlijke hits en classics en af en toe een thema week, elke ochtend om 9 uur, een Top show waar je de dag mee goed begint.

Joowfm:

Wij van Joowfm worden elk dag van de week wakker met de vrolijke en goed gemutste Tom Jacobs. Het is elke dag genieten met de grote T. Jacobs in de ochtend wij zijn Fan u toch ook.

Radio Flashback:

Jacobs in de ochtend op Radio Flashback. Nu ruim 2 weken is Tom Jacobs vanaf 9 tot 10 te horen met zijn muzikale programma “Jacobs in de ochtend”. Nieuws, het weer en goede muziek maken het tot een succesvol uur dat wat ons betreft wel een uur langer had mogen duren. Wij zijn blij dat Tom Jacobs Radio Flashback heeft toegelaten in zijn ochtend show en vinden het een zeer welkome aanvulling in onze programmering. Wij hopen nog heel lang iedereen te mogen laten genieten van “Jacobs in de ochtend”. 

Nu alweer 6 jaar geleden, NPO RADIO 2 waren met een aktie bezig voor het KWF  live uit Almere. En tijdens de ochtend show Jacobs in de ochtend kwamen ze binnen om even een babbeltje te maken over het KWF. Ik kocht toen een Jingle ingesproken door Gerard, samen met Bart Arens in de studio. 50 euro voor het KWF.