Een syndicated programma is een radioprogramma wat wekelijks of dagelijks wordt opgenomen en beschikbaar is voor div radiostations. Jacobs in de ochtend is zo’n programma.

Jacobs in de ochtend, een programma wat je kan programmeren tussen 06:00 – 12:00. Tom Jacobs presenteert het programma aan de ene kant serieus maar toch ook wel weer vrolijk en luchtig. Wat kun je verwachten, Nieuws, Informatie, Het weer en natuurlijk de lekkerste muziek van de jaren 60 tot nu. Tom is een persoon die zijn hart op zijn tong heeft liggen, hij zegt wat hij vind en vind ook wat hij zegt, zeker niet beledigend.

Hier onder kun je een voorbeeld horen, lijk het je wat, schrijf dan nu in met het formulier hier onder of neem contact met mij op 0624618443

VOORWAARDEN UITZENDEN:

Jacobs in de Ochtend is gratis te gebruiken voor legale (lokale) omroepen met een FM of DAB+ zender een AM zender of internet station.
Natuurlijk moet je station legaal zijn, dus je moet de Buma / Sena etc betalen.

Ga naar de pagina Syndicated programma en lees daar verdere informatie.

Meld dan je station aan.

Jacobs in de ochtend is op dit moment nog niet beschikbaar, wel kun je alvast intekenen als je Jacobs in de ochtend op de zender wil hebben.

Visits: 55
Today: 0