Jacobs in de ochtend:

Studio 036 Almere | Jacobs in de ochtend:

Studio 036 Almere is de naam van een studio in Almere waar radio productie’s gemaakt worden. De persoon achter dit alles is Tom Jacobs, radio maker in hart en nieren. Inmiddels ruim 33 jaar er varing met het maken en ontwikkelen van div radioprogramma’s.

Op dit moment maakt hij twee programma’s, een voor Radio Demerstad in België ( The Party Train ) en een syndicated programma ( Jacobs in de ochtend. Inmiddels te beluisteren op een groot aantal radio stations in Nederland en daar buiten.

Jacobs in de ochtend:

Jacobs in de ochtend, de lekkerste sound van de week… hoor je van maandag t/m vrijdag met de lekkerste hits uit de jaren 60 tot nu. Met het weer, nieuws en tips. De presentatie is vlot en zeker niet politiek correct. Tom de presentator van Jacobs in de ochtend zegt wat hij vind en vind wat hij zegt, zonder iemand bewust te beledigen want dat is zeker niet zijn stijl.

Tom kent de klappen van de zweep, ruim 32 jaar maakt hij nu radio programma’s hoewel hij met regelmaat bij leert. Ook is Tom bezig met nieuwe vormgeving voor Jacobs in de ochtend, Ingesproken door niemand minder dan Martin Stoker, bekend van vele reclames op radio en tv en natuurlijk RTL 7. Jacobs in de ochtend heeft dan twee stemmen, Martin en Anne.

Het geluid van deze stemmen maken mede de ochtendshow, dit te samen met de items en de heerlijke muziek die we dagelijks draaien.

Tot ziens Tom Jacobs

Plugplaat v/d week:

Contact gegevens:

 

Tom Jacobs | Tel: 0624618443

www.jacobsindeochtend.nl

studio@jacobsindeochtend.nl

of via social media. 

Facebook | Instagram

Jacobs in de ochtend demo maart: